суббота, 23 июня 2012 г.

Запрошую на онлайн-тренінг "Твої істинні цілі - знаходимо, визначаємо, досягаємо.""

Я відчуваю зараз велику радість і натхнення, бо відчуваю, що саме тепер я просуваюсь до своїх істинних цілей. Ці відчуття важко з чииось порівняти. І для них є лише одне слово - щастя.

 Про це ж саме і мій перший безкоштовний онлайн-тренінг "Твої істинні цілі - джерело натхнення і гармонії. Знаходимо, визначаємо і досягаємо", який і є саме тим прекрасним стартом, щоб перетворювати свої мрії на досягнуті цілі.

 Протягом тренінгу ви дізнаєтесь, як формулювати свої цілі так, щоб вони ставали досяжними. Як відрізняти свої істинні цілі, серед усієї множини своїх бажань. А також, отримаєте завдання, які реально допоможуть впровадити ці знання у ваше життя.

 Список власних істинних цілей - це більше ніж нумерований стовпчик слів! Без перебільшення можна сказати - що це карта вашого успіху і щастя. Крім упорядоченості життя, і попереднього плану досягнень, наявність істинних цілей дарує дещо більше:
- відчуття припливу енергії. Лише істинні цілі дарують єнергію радості і дії.
- зниження тривоги, сумнівів. Кожна думаюча людина сумнівається. Але ці техніки дозволяють знаходити критерії, які допомогають поставити крапку в боротьбі аргументів в нашій голові, щоб цей процес не був безкінечним.
- а про третю особливість від наявності списку істинних цілей ви дізнаєтесь на самому тренінгу. Ви просто відчуєте це на собі, і будете здивовані)

 Реєстрація на тренінг "Твої істинні цілі" вже завершена. 

До зустрічі на тренінгу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий